Vojkanvrelo
Član
Па било би лудо кад бих ја из Србије купио трактор који је из Словеније дошао у Босну па опет у Србију.
[/IMG]
[/IMG]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Стварно,ево ти слика са СПИТ фестивала у Србобрану.Види се које су машине упарене.Ови што мере и записују постигнуте резултате нису могли да верују колико споро окреће Клас на кардану.Пољострој преса једва да се покреће.Добио је најмање бодова.Ја сам сликао и био поред комисије.Meni kao povrsnom poznavaocu najveci nedostatak Imt traktora u odnosu na zapadne su brzina kardana i spera/blokada prednje vuce.
Стварно,ево ти слика са СПИТ фестивала у Србобрану.Види се које су машине упарене.Ови што мере и записују постигнуте резултате нису могли да верују колико споро окреће Клас на кардану.Пољострој преса једва да се покреће.Добио је најмање бодова.Ја сам сликао и био поред комисије.
IMT 577 P je odlican traktor video sam ga kod coveka koji bas dosta sa njim radi i on je prezadovoljan,Kabina je bolje uradjena u odnosu na stari model tisi je unutra i po meni za nase uslove to je pun pogodak.Недалеко од мене има неколико фирми које увозе машине са запада.Један купио МФ и после тражи свуда редом неки зупчаник од мењача,нема га нигде.Још једном сам срео муку мучи да нађе предњу гуму,нема ни ње нигде и кад је нађе она се не прави у Србији већ је са запада па је цена 4 пута већа.Зашто бих ја то радио.Жао ми је што је Држава намерно уништила ИМТ али ја ипак кажем само домаће јер има делова на претек и јефтини су а слабо се кваре.Рус је такође добар и јефтино је све то стоји али да је мало равније код мене.
Грунт,обриши поруке.
Купио бих руса,јефтин је и јефтини су делови али је некако превише висока кабина и то ми се чини нестабилно на мом нагнутом терену.
Па није ваљда да је 577 лош па ми препоручујете да га заобиђем.Ја нисам баш нешто начуо о њему лоших ствари.
Иначе све док сам ја жив патриотизам ће бити део мене и жао ми је што све мањи број држављана дели ту мисао.