Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koci on, ali polako pocinje da izdaje.Komso za tebe nema brige za kocnice,javi se zavrsicemo posao,ima da koci 560 da ga okreces na kocnici.
O cemu se bese uopste radi sa njima? jel se sklapaju tamo ili nesto trece, jel tu ima imt-a uopste?
Od kog materijala je napravljen lancanik kompresora 533,gus,gvozdje,celik....
Najbolje ti je da uzmes prekidac za Stop svetla od auta, dovedes struju do njega, a sa njega na kontrolnu sijalicu(po mogucstvu crvenu) i kad je ukljucena vuca da bude aktiviran. Sve se to da vrlo lako i jeftino uraditi samo treba malo vremena i trudaIz kog razloga nije dobro vozit traktor sa ukljucenom prednjom vucom po asfaltu u najgorem slucaju kakav kvar to moze prouzrokovat.Sinoc na kratko ukljucih prednju vucu da bih izvukao jedan traktor koji se bio zaglavio u glibu medjutim zaboravih je odma iskljucit dok nisam dosao kuci.Citao sam neke postove o tome kako se nije dobro pokazalo automatsko ukljucivanje prednje vuce ali eto jedna dobra strana tih modela nemoram da brinem da li sam istu iskljucio ili kad bi bilo moguce nesto tipa uradi sam napraviti neku signalnu u lampicu koja ce da svetli kad je ukljucena prednja vuca.Da li je i kod drugih proizvodjaca traktora osim IMT skodljivo voznja sa ukljucenom prrdnjom vucom na tvrdom tj.asfaltu?