MONTOYA
Član
jeste,bio je
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ubacuju 98,5 zbog reklamacija na potrošnju ulja jer 101 zna da mezeti
tako i ja kad sam pre godinu dana radio motor na 577 u maš. radionici su insistirali na 98 a ja na 101 i onda mi je gazda rekao da ne garantuje za trošenje ulja
kad smo ga sklopili i prvih 10 rs je trošio poprilično čak bacao i na izduvnu granu,potrošio je sigurno 2l,zatim je prestalo i sad posle 300 sati ne troši ga uopšte
Matori,ne lupetaju..... Naprotiv,u pravu su ti koji su to rekli. 98,5 stavljaju u nove S-44.... Imam jednog takvog u dvorištu od 2004-te a još dva ima u selu samo što mislim da su dignuti na 101,ali su bili 98,5. Inače može da se zadihtuje i sa 101 klipovima da ne troši ulje.Ti sto su ti rekli bas lupetaju.
Ne. Klip nema dovoljnu debljinu zida sa unutrašnje strane da se ureže kanal. Ali mislim da 5-a karika i nije toliko potrebna....Dali se na S44 moze staviti peta karika(ispod osovinice) kao kod DM34?
Kada se obradi kako treba,da,to je mera hilzne. A kad majstori preteraju bude to i do 0.5 u plusu.....tacna dimenzija hilzne je 101.054mm.
Kolika je zapremina rezervoara na starom tipu 560?Jel tacno da je 90 litara ili praksa drugacije kaze.
I jos nesto,opet ja o zadnjim gumama 560,zasto pa nekih 90% iz oglasa i sa slika na netu stari tipovi 560 svi stavljaju zadnje gume 16,9-28.A dosta njih kaze da su bolje 14-ke.
Ovo pitam jer mi danas bili dvojica drugara iz susednog sela i imaju st.tip 560 od kad su njihovi stari kupili novog.Oba imaju 16-ke gume,probali su 14-ke i kazu da na klizavom i u blatu 560 sa 14 gumama totalno nesposoban traktor.Ostale operacije su OK.Inace oni dosta rade u sumi sa njima.
Gumice na cjevi ili ispisan cilindar.Nesto me zeza hidraulika na 560,ugrejan traktor, i na manjim obrtajima pusta dole orudje onako trza i ide dole moram da dam jaci gas da bi drzao gore orudje,sta bi mogao da bude problem? A i neznam, dosta je spora hidraulika.
Slika ukradena sa forumaTreba mi neki predlog da sredim kocnice na 560 ali da budu ODLICNE!!!!!! Vlasnik zeli odlicne kocnice i ne zali na delovima zato i hocu da ispostujem coveka da to bude najbolje...
PA da cujem neke savete...
Jos sam cuo ovde na forumu da se stavljaju neki federi da vracaju paknove nazad imali neka slika mozda i od cega su ti federi????