Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sintetika je oko 15e a akril je oko 25 eNije problem pofarbati, problem je pripremiti. Mada sa metlom baš i nebude lijepo ispalo
Slažem se da traktor ne služi za šminku, ali mislim da kad si si več dal truda i pripremil ga za farbanje onda još koji dinar gore za kvalitetniju boju nebi trebal stvarati takvo veliko opterečenje proračunu toga zahvata jer ipak malo duže traje.
Mada svako osvježavanje je bolje nego zapuštanje
Ja nijednom riječju tuđi posao nisam kudil. Ti očito nisi pratil nastavu od početka pa zato takav komentar.sintetika je oko 15e a akril je oko 25 e
kod nas jos uvek nije stigla omržena nam EU unija pa ljudi rade ceo mesec za 250e zato nemože za jedan stari IMT traktor da naplatiš 1000e ruke
pre kudjenja tudjeg posla raspitaj se za prilike u toj drzavi
Dio vezan za cjene u vas. 25 eura puta minimalno 7 je 175, a to je samo lak. Tu dodaš i ostalo pa si kod tih svojih spominjanih 250 eura.Vezano za forumaše koji su pisali o farbanju 539.
Ja neznam kakve su cjene materijala kod vas ali da bi kvalitetno pofarbal moraš i kvalitetni materijal koristiti.
Set dvokomponentnog laka košta kod nas 50-tak eura, a znamo da dva seta nikako nisu dosta, pa špric kit, kit, šmirgl, razređivač ..... i još kad dodamo ruke u taj krvavi posel .....
Ja to radije napravim đabe
Slike gotovog ili kompletnu maturu?Mehanicar postavi slik u drugoj temi kako si sredio zetora tvog video sam slike na drugom forumu svaka cast!.
Ja sam mog morao ofarbati. Limarija sva izlupana i zardjala, a trup je mogao da prodje, no kad je vec sve skinuto, sto da se ne prespricaNa traktoru je mnogo vaznije uloziti pare na ispravnost kocnica,guma i mehanike nego na farbu.
Ja sam moj ofarbao spolja limariju za neke smesne pare dvokomponentnom farbom,trup nikad nisam farbao i nepada mi na pamet da to farbam.Sredio sam ga koliko sam mogao i sad ga teram dok ga ne sahranim,pa kad ga sahranim onda ga opet otkopam i sredim i opet jovo nanovo i tako jos jedno 200 godina pa cu valjda posle i ja umreti zajedno sa njim
Budem polako kak uhvatim vremena.Mmuhanicar govorim o celoj maturi kako ste komplet raspokavili i sredjivanje
Na traktoru je mnogo vaznije uloziti pare na ispravnost kocnica,guma i mehanike nego na farbu.
Ja sam moj ofarbao spolja limariju za neke smesne pare dvokomponentnom farbom,trup nikad nisam farbao i nepada mi na pamet da to farbam.Sredio sam ga koliko sam mogao i sad ga teram dok ga ne sahranim,pa kad ga sahranim onda ga opet otkopam i sredim i opet jovo nanovo i tako jos jedno 200 godina pa cu valjda posle i ja umreti zajedno sa njim