tako je i kod mene 2*14 i lepo mu,puno mu je 3*12.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa zar kod imt-a 5 spora nije brža od 1 brze? Kod zetora je tako i onda imaš veći izbor....miroslav k je napisao(la):ja na 577 imam 5 brzinski, u oranju 1 je spora a 2 je vec brza, trebalo bi nesto izmedju 1 i 2Dejann je napisao(la):dali je dobra ideja da na imt 578 se stavi menjac sa 5 brzine ?, menjac od 577
Može da se ugradi petobrzinac ali moraš staviti i konusno tanjirasti od 577 jer bi bez toga dobio traktor koji ide 70-80 km na čas a to ti nije rešenje.Dejann je napisao(la):dali je dobra ideja da na imt 578 se stavi menjac sa 5 brzine ?, menjac od 577
Samo ako vučeš berač,onda ima dosta prednosti a za obradu zemljišta ti ne treba.Ne možeš naći bez 500e a pitanje je u kakvom stanjuDejann je napisao(la):dali je dobra ideja da na imt 578 se stavi menjac sa 5 brzine ?, menjac od 577
todor je napisao(la):tako je i samnom u vezi traktora 51xx dok ga bobo nije prekrstio u brenu osim ako brena nema 100konja kao ovi traktori
tako je kloki kakve brene i miloševićikloki je napisao(la):prvi put čuo u bobinim postovima
ovde niko nikad to nije tako zvao
i ne treba ima svoj naziv