Pošalji mi molim te na PP kontakt telefon od tog tvog drugara.Evo kod mene u Pazovi,drugar prodaje dva para,gume odlicne,jedan 750,drugi 700.Ja za moje dao 250e sa gumama,jeste da su lose,ali teraju vec 4 godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pošalji mi molim te na PP kontakt telefon od tog tvog drugara.Evo kod mene u Pazovi,drugar prodaje dva para,gume odlicne,jedan 750,drugi 700.Ja za moje dao 250e sa gumama,jeste da su lose,ali teraju vec 4 godine.
Ja reko da pomognem jer vidim nastade opsta tarapana oko felni i gama i centimetara,nisam mislio nista lose.@Aca OPEL
Traktorske felne se ne spominju nigde u jotima. Obicno je u colima ali smo mi pretvorili u mm ili cm a ti nemoj da se sekiras da cemo pogresiti. Znamo pretvaranje iz jedne u drugu meru.
Platio sam ih 85 000 rsd. al je išlo preko jednog čoveka koji se ugradio u cenu sa par hiljadarki.Tako da mislim da se mogu nabaviti za oko 80 000 rsd.
Ovakvi simboli su kod mene u 2090.
Druže,ta slika pokazuje kako se ponaša run flat guma kada je pod pritiskom i kada je bez pritiska. Tj to je tip gume koji u slučaju da izgubi pritisak ne mora biti odmah zamenjena nego može da se nastavi voznja uz maks brzinu od 80km/h i maks predjeni put može da iznosi 80-ak km.pogledajte pa prosudite sami šta više oštečuje gumu mali ili veliki pritisak
http://www.pirelli.com/mediaObject/...yres/run-flat-tyre/original/run-flat-tyre.jpg
Propustila je membrana AC pumpe,i ubacuje gorivo u karter.Izvadi merac od ulja i videces odmah.Nemoj da ga koristis dok to ne sredis.Na imt 549 mi se povecao nivo ulja u karteru i pali se lampica od ulja kad je na leru(nemam manometar).Da li je membrana na ac pumpi propustila gorivo ili moze da se desi da pumpa od volana propusta ulje u kartet? Cuo sam da u rakovici to moze da se desi,ali ne znam za imt