Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima sve.
Legalan apsolutno.
Slikam ga sutra i postavljam slike.
I da popijemo pivo u Valjevu kad dođeš da ga gledaš [/QUOTe
Pivo obavezno.
- - - - - - - - - -
Bas tako.----Gvozdeni prvo vidi koliko ti ceni šljivu a za traktor je lako.
potrošiće u branju isto koliko i 565 možda i manje jer imaš 5 brzina i možeš ga bolje prilagoditi uslovima sa 565 imaš 2 sporu koja je spora i 3 sporu koja je brza....s plugom 2x12 577 ide 2 brza i opet će biti mala potrošnja a možeš ubaciti na taj plug i treću brazdu pa će traktor biti u potpunosti iskorišćen...Ali ja za teze poslove imam 5106... koliko ce mi 577 potrositi u berbi kukuruza s jednorednim beracem, a koliko 565, U transportu je 577 u prednosti ali vuci ce 4 tone prikolicu, sto je opet neiskoristen potencijel stroja. 24 diska tanjuraca mu je mala kao i 2x12" plug a imam dosta njiva gdje brena ne moze napraviti nista koliko su male...Iskreno ili ce biti zamjena za 565 ili ce ici drugi motor u 549 ne znam ni sam, ali da 549 ostane ovakav i da vuce onaj sjetvospremac i prikolice tempom kako mi to "volimo" nece jos dugo... Bit ce zbilja naj pametnije traziti m34 negdje i polako ga sredjivati i pripremati na ubacivanje u 549... 539 vise ne diram, ima 800rs od generalke a motor na 549 je u 2700 sati dosta propatio...Sad ova nesretna europa... ne znam hoce li biti problema pri registraciji ako je drugi, jaci motor ubacen u traktor.Sedmica se i meni svidja ali mi se jednostavno ne uklapa u pricu nikako, pogotovo za poslove koje ja trebam.