Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bice 3 spora???? Jer on sa dve prikolice (od 5t) jedva glavnim putem ide trecom...
ljudi sto se razlike u masi 539 i t 25 tice razlika je celih 65 kila to bolji vozač nadoknadi
539 sa kabinom alatom i polugom onom za kacenje prese tezak tacno 1685kg (mereno na vagi) a vladimirac po upustvu 1750 i to sa tegovima ,sto se merenja tice necu da komentarisem salim se, nema ljutis .nego koliko po tvom ima kg t 25 bez vode u vitalnim organima . nema sigurno 2 tone http://www.youtube.com/watch?v=FKiw1XkRgvkJesi siguran u to???????? Jesi siguran da je Vladimirec tezi samo 65kg od 539... Ajde da se kladimo ja i ti u sta hoces odmah i da dodjes da ih merimo... Vazi????
Na mnogim masinama je preko remena.Minimalno opterecuje motor isto kao preko zupcanika.mogu da se raspitam za kompresor mozda ima negde polovan.Ljudi, planirao sam da kupim kompresor na IMT 533, međutim nigdje nisam uspio da ga nađem.
Sada mi je ispala prilika da uzmem neki kompresor koji bi mogao da namontiram preko remena, pa me interesuje da li je to pametno rješenje i da li to uzima snagu traktrou?
Da li se to isplati raditi?