IMT

Mislim da je vek trajanja od 500 casova za jednu pumpu za vodu isuvise kratak, a kad smo vec kod cene ja bih je platio i 5000 din ali da traje bar jedno pristojno vreme, a ne nekih 1000 sati rada.....Sta da ti kazem sa 539 radim sve sem oranja i pripreme, znaci kultiviranje, zastita , rasadjivanje, transport, moj drugi 539 koji je 1998 godiste ima 4000 sati isto tako radi stalno.na tom sto ima 7500 sati jos nisam radio kocnice....toliko............

Mislim da je vek trajanja od 500 casova za jednu pumpu za vodu isuvise kratak, a kad smo vec kod cene ja bih je platio i 5000 din ali da traje bar jedno pristojno vreme, a ne nekih 1000 sati rada.....Sta da ti kazem sa 539 radim sve sem oranja i pripreme, znaci kultiviranje, zastita , rasadjivanje, transport, moj drugi 539 koji je 1998 godiste ima 4000 sati isto tako radi stalno.na tom sto ima 7500 sati jos nisam radio kocnice....toliko............
Komso ako jos nisi radio kocnice znaci da ih nisi ni koristio,ili si u ravnici.Kod mene na 540 je 100-ta garnitura paknova(feroda-obloga).Ima i kod mene u selu nekoliko traktora koji imaju preko 5000 sati a izgledaju kao da su iz fabrike izasli.U sustini ti traktori jos nisu opterecini kako treba.Obicno su vlasnici tih masina tipa Steva Zigon.:ppozdrav:

atz1nxw9yueb818lld.jpg

Danas mi je stigla maska za mog Imt-a 578,nije ono sto sam ocekivao,ali ajde,iskreno moja je greska sto se nisam bolje raspitao,jer sam mislio da kupujem polovnu orginalnu.

U pravu si,ali nisam mogao orginalnu polovnu da nadjem i zato sam kupio ovu,a nisam prethodno imao priliku da vidim sta uzimam jer sam mislio da orginalnu polovnu dobijam:

posto nema sanse da mogu procitati cijelu temu, htjeo bih da znam kome bih mogao da postavim nekoliko pitanja o imt 549 2d/4dv, ne bih da gnjavim clanove koji ga nisu koristili u radu.

:osmeh: Potpisali su neki ugovor o saradnji sa kinezima verovatno nisu mogli sami da osmisle.

Nazad
Vrh