Al se kod tebe masine narade...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Komso ako jos nisi radio kocnice znaci da ih nisi ni koristio,ili si u ravnici.Kod mene na 540 je 100-ta garnitura paknova(feroda-obloga).Ima i kod mene u selu nekoliko traktora koji imaju preko 5000 sati a izgledaju kao da su iz fabrike izasli.U sustini ti traktori jos nisu opterecini kako treba.Obicno su vlasnici tih masina tipa Steva Zigon.Mislim da je vek trajanja od 500 casova za jednu pumpu za vodu isuvise kratak, a kad smo vec kod cene ja bih je platio i 5000 din ali da traje bar jedno pristojno vreme, a ne nekih 1000 sati rada.....Sta da ti kazem sa 539 radim sve sem oranja i pripreme, znaci kultiviranje, zastita , rasadjivanje, transport, moj drugi 539 koji je 1998 godiste ima 4000 sati isto tako radi stalno.na tom sto ima 7500 sati jos nisam radio kocnice....toliko............
Pogledaj tv seriju Majstorska radionica sa Zoranom Radmilovicem,Steva Zigon je u toj seriji picajzla za auto tj paziogaje ko malo dete.Obicno su vlasnici tih masina tipa Steva Zigon.. objasni mi sta ti ovo znaci?
Po kom je to kursu ili po kojoj racunici ?1100 500 din ili 11500e