Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sumadinac-Gruzanin je napisao(la):Zar onoliku prikolicu imt om 539 ? Sto mucis traktor
koji ti je to??Bećarina pusta je napisao(la):Sumadinac-Gruzanin je napisao(la):Zar onoliku prikolicu imt om 539 ? Sto mucis traktor
Rus bio u transportu na drugom poslu, Landini pripremao tako da je onda mališu zapala troosovinka.
Ma ide to ljudi moji za nevjerovat. Malo blokada, malo gas i samo deri.
Jesi li skoro ga uzeo?Kako si zadovoljan,potrošnja?Spajki je napisao(la):Kod mene je ovaj ridjan vukao seme ove godine,svi manji su bili zauzeti...
Ah, Rogonja.... Powered by Mercedes-Benz....Spajki je napisao(la):Kod mene je ovaj ridjan vukao seme ove godine,svi manji su bili zauzeti...
rogonja pravi!!!Spajki je napisao(la):Kod mene je ovaj ridjan vukao seme ove godine,svi manji su bili zauzeti...
Pa koliko je star taj 590 na slici, koliko rs?branko je napisao(la):Sada ne mogu da nađem sliku, ali je neko od vas pitao da li je na prodaju onaj sređeni IMT 590?
Danasa sam pitao vlasnika i kaže da se predomislio i nije za prodaju.
Može jedino da napravi od nekog starog tako nešto...