fiat615
Član
Spolja su dobri na oko ali ovo ostalo nije nizasto, covjek kupio nov traktor imt 539 sa duplom vucom i crklamu mu hidro pumpa nije star ni 3 godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobar traktor sa jednom manom,sipanje ulja u motor je tako sto skidas haubu,rezervoar a to je kod 540 super komplikovano.Gledaj dali ima ispravnu blokadu...Zub vremena ga grize pa znas kako je,moze imati dosta zamerki.
ulje moze da se sipa na vise mesta tako da nije bas komplikovano cudi me da se niko nije setio da skine poklopac razvodnika bos pumpe i da ga izbusi i navari neku krivinu sa cepom makar vodovodnu inace moze da se sipa ulje i na mesto iber laufa kad se skine a skida se na 2 srafa
Koje su cene?Evo i ja da pitam sta mislite o ovom traktoru, jel planiram da uzimam ...http://www.jugometal.co.rs/jugometal_proizvod.php?id=150
Pozdrav imam jedno pitanje:
Gdje se na IMT 533 nalazi broj šasije?
Ja sam na onoj pločici kod brave za paljenje pročitao broj i on je osmocifreni znači počinje sa 533XXXXX godina proizvodnje je 1963?
Mene interesuje gdje drugo može da stoji broj šacije, ja sam pregledao čini mi se sve i nisam našao nigdje drugo neki broj za koji sam pomislio da je broj šasije.
Da li broj šasije može da ima 8 ili mora da ima 9 cifara?
malo? pa to je mnogo! za te pare belorus koji je po meni trenutno kvalitetnijiTo mi nesto malo?? jel to cena sa duplom vucom??
Delove za imt/imr imas da kupis gde god hoces,i nisu skupi,velika vecina majstora zna da ih popravlja,a i cena je puno niza od nekog stranog traktora...Puno je dati toliko para za takav traktor bolje uzeti kineza ako vec nevolite ruse