Bolji je i po potrošnji goriva od 58-ka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako si nosio lake terete nisi naravno,a sejac sa sve kutijama punim djubriva bi odlazila pumpa veoma brzo.Ima kod mene 558 dosta i svi muce muku sa hidraulikom kao i moj.Menjali novu pumpu 5 puta za 13 godina.Komsija je kupio novog 1975 godine i menjao je pumpu mnogo puta,i dva puta plocu hidraulika.Menjac mu iskace iz brzina uzbrdo i nizbrdo od prvog dana ali se covek navikao na to i pomirio sa sudbinom.moj 558 ima 37 god i nikad problem sa hidraulikom sem ventila koji se lako menja i nije neki kvar...
Ovo si napisao sto nije tacno do jedne granice,ali nema veze,nekazem ja da 558 nevalja,ali je 560 mnogo bolji.Bolji je i po potrošnji goriva od 58-ka.
Mogu i kocnice da se naprave da funkcionisu godinama... Ali malo je onih koji hoce da se pozabave problematikom koja moze biti drugacija od traktora do traktora. Šta se konkretno dešava na tom rodjakovom traktoru? Blokira kočnica pri kočenju,greje se ili ni ne pipne pedalu a ona blokira?Samo kocnice kod imt 560 nista nevaljaju ostalo je ok, cesto posudjujem od rodjaka 560 i kocnice mu stalno blokiraju narocito lijeva a radjene su prosle godine inace traktor godisnje ne uradi ni 50 sati.
One samo zablokiraju znaci kad traktor ostavis parkiras da prenoci, nekad se desava da hoce da ide naprijed a nazad blokira nekad kontra.
tebi je pukla pakna pa se podvukla nema druge rasturaj pa vidi.To se meni desilo danas na 533 i to radio ceo dan ,pošo sam kući i odjednom mi leva blokira u hodu ja malo nazad ona popusti krenem jedno 20m ono opet jedva sam kući došo.Šta može da bude uzrok dok ga nisam rastavio da vidim šta je.