IMT

Nisam siguran kako baš tačno ide.Imam taj motor na Univerzalu i jedno vreme sam hteo da mu namontiram kompresor pošto ga nema ali sam odustao od toga pa se nisam dalje trudio.Traži kompresor za Univerzala 445 to ti je odgovarajući bez budženja samo ga zašrafiš.

Kažu da je svojevremeno bilo i dobrih mašina koje su "stizale" iz Vukovara.
Jest tad bile mlade
U 2 medjusobno povezana čamca i gas
Ne biste verovali
Kao dete sam gledao
A onda su i neki ZASLUŽNI imali svoje skele!!!
Ponton i dobar čamac jak motor
Bilo je po selu i mašina IZREŠETANIH gelerima i svašta
Tudja muka ne hrani unuka!!!!!
Još kad su Arkanovi počeli da preterivaju i prodaju po selu

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Ja u rovu na mrtvoj straži blizu vinarije, a tip natovario dve prikolice iscepanih drva za loženje i tera ka Negoslavcima.

Takvi traktori, to godiste i sa malo radnih sati su uvek bili na ceni. Za 6000 mislim da tako nesto nikad nije moglo da se kupi, sem mozda od kockara, naslednika, narkomana i slicno.

Za prednju vucu novi tip traze 3500, duplak sa mokrim kocenjem je oko 11.000, minus prednja vuca i to mu je neka cena...

Poslednja izmena:
Колико су брзина ови 565? Бивши ми зет имао 565 са предњом вучом али три брзине он га је новог купио 93-94године.

Ako ćeš da održavaš IMT-a kako treba i na vreme košta i to lepo.Celodnevni rad u njemu i nekom zapadnom istog ranga ne mogu da se porede.Ko pravi malu godišnju satnicu njemu je svejedno koji će traktor voziti jer po svim pitanjima održavanja, pouzdanosti, isplativosti nema šta da brine, eventualno promeni ulje u motoru pred svaku sezonu i vozi.Ko bukvalno spava u traktoru tokom sezone mora da razmišlja u smeru neke udobnosti jer zdravlje nema cenu niti se može kupiti kada se čovek iskundači.

Nazad
Vrh