IMT

@deks
Javi se ako ti odgovaraju, od juga su
3d681a5fbf578867277a51873c63195e.jpg
695fa37c488b8ca987e1e6fbe047b7dd.jpg

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka

Koliko vidim ovo od zastave je standardni korak, a @deks treba M10x1.
Ako nije previše zahtevno može strugar doraditi neke fabričke vijke, ali ako mora kvalitet, onda navoj mora biti valjan.
Ja nemam baš pozitivna iskustva sa tim pazovačkim i inđijskim firmama što se tiče vijaka u kvalitetu. Bilo je tu rastezanja a i krtih lomova, tako da jedino opcija skidanja sa kojekakvih mašina i vozila.
Standardnu vijčanu robu najradije kupim kod rumuna na kilo(bilo je oko 400 din/kg)..

Tesko da bi standardna glava mogla ovde da stane, ovo je 14mm glava a telo srafa 10mm, duzina 82mm. Jedino ovako ili imbus...
Imam od japanskih automobila, ali navoj 1,5 a meni treba kao sto @mirosti rece 1. (Imas oko svaka cast)

e1dcbc2882f20e0a0a12dd0bd2f23d96.jpg

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Profesionalna deformacija;)
Btw, ako ti trebaju vijci kao sa gornje slike koji vežu kardan, ovde bi bilo pravilno staviti brezone, a kardan se steže navrtkama da osiguravajućim podloškama ispod.

IMT 533
curi gorivo na onaj preljev/odušak (ne znam točno kako se zove) uglavnom na onu cjevčicu kad lijevaš ulje u pumpu pa kroz nju krene teći
jel to normalno il treba pumpa bošisti?

Tesko da bi standardna glava mogla ovde da stane, ovo je 14mm glava a telo srafa 10mm, duzina 82mm. Jedino ovako ili imbus...
Imam od japanskih automobila, ali navoj 1,5 a meni treba kao sto @mirosti rece 1. (Imas oko svaka cast)

Ako nisi do sada nasao ima u Loznici radnja "Buducnost Piva". Ime vuce na alkohol, ali je radnja specijalizovana za srafovsku robu. U par navrata sam kod njih uzimao specificnu robu :ppozdrav:

Ako nisi do sada nasao ima u Loznici radnja "Buducnost Piva". Ime vuce na alkohol, ali je radnja specijalizovana za srafovsku robu. U par navrata sam kod njih uzimao specificnu robu :ppozdrav:
Imao sam na umu da svratim kod njih, necu se iznenaditi kad mi kazu da nema neki su vec pre trazili...
Ali cu proveriti svakako,ne kosta me nista.

Ja sam imao svakakvih problema sa prednjom vucom, odvrtali se sarafi sto drze vucu za kolijevku, odlazio krst kardana, odvrtala se matica u sklopu posle krsta kardana, uglavnom prisutne su bile vibracije za koje nisam znao odakle dolaze i one su bile uzrok nabrojanim problemima.
Na kraju mi je i vuca odkazala, tj u reduktoru desnog tocka su popucali sarafi sto povezuju prenos sa poluosovine na felugu, moja pretpostavka je da su prvo bili popustili i da je zbog toga sve vibriralo.
Kad sam zamjenio sarafe vise nema vibracija(tresenja), mnogo ljepse sve skupa radi
@deks
Probaj i ti prekontrolisati sve na vuci, mozda nesto negde ne lezi kako treba pa zbog toga puca gde je najtanje(sarafi)

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Kardan ima lufta, solja sto nailazi na osovinu iz ukljucivaca..

A kako si uopste izvukao tj.skinuo te srafove kod mene to ne moze ili treba kuckati cekicom da bi na silu izvukao.Trebao bih i ja skinuti da bih stavio feder podloske jer fabricki su oni limovi stavljeni koji se presaviju i ne daju da se sraf odvrne medjutim sad su popucali kako sam nekoliko puta odvrtao.Takodje onaj veliki sraf sto ispod ima podlosku kao naki osigurac koji to sve drzi skupa ja dotegnuo rukom da bih smanjio luft i posle mi se taj cio deo zagreje prilikom vrtnje i semering poceo pustat te sam morao opet popustit i sad ima podosta lufta ali semering ne pusta , na koji nacin da sredim taj luft?

Juce sam prao vazduzni filter i menjao ulje u filteru na 558, nisam imao drugo sipao sam neko menjacko 10w je imalo oznaku.

Nece nista da mu fali? Al nezavrsi mala kolicina tog ulja kroz granu za vazduh do motora?

Ako sipas do onog nivoa,tj do vrha one casice na dnu filtera ne moze da ga usisa.ako preteras kao ja na prvom paljenju motor dobija otp.15000 obrtaja..

Kolika je podizna moc hidrulika na 577 sto je radjen za izvoz, sa spoljnim klipovima.
Da li bi mogao da se nosi sa cetvororednom turskom sejalicom I kutijama za djubrivo. To dodje nekih 1000-1200kg

Nazad
Vrh