nesto2
Član
Mislim na one plovke sto se ugadjuju na rezervoar kao sto imaju 560,577...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne mora bas da znaci, kod mene '90.godiste pa jos radi fabricki, dosta puta hoce i do sata da bude, onaj kombinovani zaj.. meni radi il temperatura il gorivo, nece obaNe znam na sta konkretno mislis, vidjao sam po oglasima, verovatno su kineski.
To na imt traktoru crkava na 200h rada, na fabricke sam mislio.
Imam 3 imt ni na jednom ne radi, a ne zelim da gubim vreme oko toga jer znam da ce svaki drugi od vibracije krepati!
Ostalo sve drzim ispravno koliko toliko.
Drveni stapic jedino resenje
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
Koliko su dugotrajni i pouzdani plovci u rezervoaru za nivo goriva?
Jbg kod mene radi 16 godina,nije bas 100% precizan ali radi,nije ni u nekim autima precizanNe znam na sta konkretno mislis, vidjao sam po oglasima, verovatno su kineski.
To na imt traktoru crkava na 200h rada, na fabricke sam mislio.
Imam 3 imt ni na jednom ne radi, a ne zelim da gubim vreme oko toga jer znam da ce svaki drugi od vibracije krepati!
Ostalo sve drzim ispravno koliko toliko.
Drveni stapic jedino resenje
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
Moze da se pokvari kako ne moze , providno vremenom postane neprovidno i onda te baca u trosak za kupovinu novog parcetaNa rakovici je to najbolje reseno i nikada nemoze da se pokvari☺
Providno crevo.
Iste rezervoare imamo 560_577 oko 92_95lKod mene letvica sa baždar crticama radi radnju.Plovak je eliminisan odmah po kupovini novog kompleta, ostala samo cev i gas.Ako potroši rezervoar goriva za ceo dan i ostanem negde u polju onda nešto nije u redu.
Zaboravio na taj kvar.Menjao na mojoj rakovici.Moze da se pokvari kako ne moze , providno vremenom postane neprovidno i onda te baca u trosak za kupovinu novog parceta