koceljevac
Član
Bubu neverujem da tvoj 577 ima 540 obrtaja kardana na1700 gasa toje sporo da bi berac prebacio klip kod tebe je brza varijanta kardana sigurno -1000 obrtaja na 2000 gasa -
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znam da nije tema na mjestu ali u vezi broja obrtaja sto sam pitao imam povoljno za uzeti cirkular sa postoljem i sinama za rezati pa me to interesuje stim da bih onda morao nabavljati reduktor posto mislim da cikular treba imati 2800 obrtaja ili grjesim a nemam cim pogoniti osim sa 539Bobo je napisao(la):Bit ce da je mjerac ili neispravan ili je proklizavao na kardanu...
NA: kud ces vise obrtaja? 539 na 1500 ima 540 okretaja kardana, a na 2250 ima 720 okretaja kardana. Kud ces bolje.
bubu zar nisu tegovi 25kg?! mislim da su 25kg...Bubu je napisao(la):Trebalo bi da je jedan teg 30 kg
Pa da na ljuljanje sam i mislio, razmisli sta sam napisaozorancile je napisao(la):Kaže zaljuljao točak, a ne zavrteo.