grunt
Član
Док сам имао 560 направио сам тј заварио једну шипку на онај шраф на оној кривој цеви тако да могу ту да испустим воду и никад проблема...Блок,хладњан, та цев и нема бојазни....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja se ne secam da li je tu bila fabricki slavina ili smo busili rupu na nasem 560, '84 god.Док сам имао 560 направио сам тј заварио једну шипку на онај шраф на оној кривој цеви тако да могу ту да испустим воду и никад проблема...Блок,хладњан, та цев и нема бојазни....
Tako je i nama bilo na 533. Počelo je po malo i onda je bilo nemoguće krenuti bez cupkanja. A cupkanje je bilo toliko izraženo da se sa strahom pušta kvačilo. Pod teretom prvom iz mesta skače kao magare. Lamela je bila skroz otišla, nije ni imalo šanse da se šteluje. Stavili novu i posle nikakvih problema.IMT 539 je poceo zestoko da cupka prilikom pustanja kvacila u transportu pod opterecenjem, kvacilo kvacilo je skroz visoko i postaje nemoguce meko krenuti. Da li je kvacilo zrelo za zamenu ili je moguce nesto nastelovati? Ako jeste, da li moze neko da mi da uputstva kako da nastelujem. Ako mora zamena, da li se smem sam upustiti u deljenje traktora na pola i zamene korpe, lamele?
Послато са HTC Desire 825 уз помоћ Тапатока
kabina lepo izgleda al hauba je zali boze truda
Izgleda mocno, nema sta
Blago tebi,mi jos nismo ni uzoralipozdrav,kako vam se cini?