Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Navrati sutra,sutra se paliMoram doci zaliti derane
I kod mene je tako, cak i bez prikljucka poluge same padnu ako stoji 2-3 dana ugasen. Hidraulik radi besprekorno, ali eto, i mene to nervira, a i po malo cudno, koliki su cilindri... mali ursus kod kojeg je cilindar velicine flasice od pola litra znao je da drzi tanjiracu po nekoliko dana.Danas dok sam orao primetio sam da mi hidraulika popusta kad ugasim traktor a plug podignut,postepeno popusta,dosad toga nije bilo,dosad je dugo drzao ili bar nisam primecivao da pusta kao sad,imt 577 dv novi tip ojacana hidraulika.Zbog cega sad pusta a dosad nije imal sa tim kakve veze zaprljanost onog filtera
Slazem se za imt-ov u radu je super.To što hidraulik na IMT-u popušta kad je traktor ugašen nije nikakav kvar. Ursusov hidraulik ne popušta ugašen al zato ni u radu ne valja dok IMT-ov koji popušta u radu mu nema ravnog na tim malim traktorima...
Garant da i ovi novi traktori ne mogu držati plug podignut preko noći, nitko to ni ne isprobava, jer nema smisla...
To znam. Mislio sam neki savet tipa: Duni mu u auspuh ili slicno.moze i dok vrti alnaser da dize