Sava21
Član
Al kad ispustim vodu ona je vrela a sat ne reaguje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta moze biti problem na imt 560.ne dize temperaturu uopste.termostat je stavljen nov pre 20ak sati kad mu je radjena generalna.znaci kazaljka na termometru se ne pomera a proverio sam ga zagrevajuci ga upaljacem i radu.kad ispustam vodu iz hladnjaka izlazi skroz hladna voda a iz bloka vruca.termostat je teleoptikov.
Mislim da je nezahvalno porediti 558 i 560...Tebi voda ne kruzi onda. Meni na 558 je otovren termostat stalno i u vozanju drzi na 40 stepeni, dok u radu 80-85. Kada ispustim vodu podjedako je topla i na hladnjaku i na bloku. Luka ili neki drugi majstor sa foruma ce ti znati pomoci verovatno.
Dabome. i isprazni sanduce da te nesto pitamJel to Babiceva prikolica
Послато са SM-J700H уз помоћ Тапатока
Evo odma cuDabome. i isprazni sanduce da te nesto pitam
Pa krep'o sat, izvrni davac pa provjeri upaljacom, na sestici je to bar lako.
Morao bi ako je sistem pun vode,Proverio.radi.al i da je ostao zaglavljen termostat(zatvoren)morao bi sat pokazati.
To jeste normalno jer imas termostatVeceras probali oranje.stalo je 12 litara vode.u toku rada nije sat pokazao da se podigla temperatura.ali kad sam ugasio odmah je pokazao skoro 40.voda u bloku je vruca a u hladnjaku mlaka.jel to sad normalno?orali smo oko pola sata.
Pa da, ako je jako hladno a sipana voda može i da pukne hladnjak ako ima termostat jer onda ne nagura temperaturu motora dovoljnu da otvori termostat i voda u hladnjaku ne cirkuliše i eto belaja.To jeste normalno jer imas termostat
U hladnjaku zna biti i 0 a u motoru vruca tecnost dok ne otvori termostat
Poslano sa mog Moto C koristeći Tapatalk