Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Upravo tako... Ja sam to na skuplji nacin zakljucio... Na kraju sam odneo kuciste na borverk, i na struganje caura na meru, novi segmenti, nov puz, nove spone i sad radi ko svet!Imaju piksne al je to malo komplkovano mjenjati a luft može biti do pojedenih segmenata.Može i na ležaju koji drži vreteno biti luft. To ili uraditi sve generalno il ne dirati pa dok radi radi.
Sad si me Bobo razočarao.Ja mislio da si ti ekspert za IMT a ti sad video da neki 539 ima rukavce duže a neki kraće.Ajde da se to meni desi,početniku u poodmaklim godinama ali tebi...
- - - - - - - - - -
Ja pričam pred dućanom i hvalim se kako imam poznanika sa foruma koji sve zna o IMT i šta god mi nije jasno,ja ga pitam i dobijem dobar savet,a šta ću sad? Ovo moram prećutati.
Na traktorima koji imaju kuciste volana sa jednom polugom se produzi ta poluga na kucistu volana i dobija se efekat lakseg motanja. Video na par 560/558
Nigde veze , da se produzi ona na trapu pa bih razumeo da ide lakse , ali ta kod volana kad se produzi moze samo teze motati volan.Na traktorima koji imaju kuciste volana sa jednom polugom se produzi ta poluga na kucistu volana i dobija se efekat lakseg motanja. Video na par 560/558
Ja sam skratio na R60 i dobio sam malo laksi volan, izbacio sam oko 5cm parce i to je to.Nigde veze , da se produzi ona na trapu pa bih razumeo da ide lakse , ali ta kod volana kad se produzi moze samo teze motati volan.
Ja sam tu na 558 polugu ispod volana razmisljao da skratim ali mrzi me da se bakcem , u planu je veci traktor da se uzme i onda koji ce mi.558 ce biti za ukras , nemam srca prodati ga, kupio ga deda novog, pa tatu sluzio i sad mene vec 20 god.
1971 god Old timer
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Mozda je to sto si video produzeno da bi tockovi imali veci ugao zakretanjaNa traktorima koji imaju kuciste volana sa jednom polugom se produzi ta poluga na kucistu volana i dobija se efekat lakseg motanja. Video na par 560/558