Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ma samo promeniti ac pumpu i ulje novo i gas..Zveknula mi AC pumpa na 567, samo je stao u radu, vidim da je propustio gorivo u ulje. Osim zamene AC pumpe i ulja treba li jos nesto da proverim, mislim da je radio kratko sa pomesanim uljem i dizelom.
Sent from my Lenovo S90-A using Tapatalk
Dati se nije šta otkačilo u dobošu kočnica opruga ili osigurač pakni.
Ne kažem da je ovo problem kod MIRMAG-a, samo je NA napomenuo da se na ovaj način može olakšati otpor na volanu pa sam zato i postavio slike...
Može da bude i da je popustio tanjirasti na šarafima al to su nagađanja dok na skineš lijevu trubu dole.Onda sve prekontroliši al može i neko iskusan da ga cima napred nazad dok je u brzini obično prvoj Ako se ne vraća na trzaj i pritom se čuje zvuk popustio je.Ma nije skoro sam menjao kocnice a culo se i pre toga. Da li moze da bude luft konusno tanjirasti zupcanik
To sam ja pisao. Slučajno sjeo u komšijin 539 jednom prilikom i vidio da ima dosta lakši volan od mojeg i vidio sam da on tvorničli ima ugrađene te "gornje ruke" na rukavcima. Odmah sam kupio od 540 te ruke i ugradio kod sebe i volan je dosta lakši a ne gubi se ništa na anšlagu. Još je netko na forumu produžio tvorničke ruke i dobio dosta lakši volan.
Hvala na savetima.Može da bude i da je popustio tanjirasti na šarafima al to su nagađanja dok na skineš lijevu trubu dole.Onda sve prekontroliši al može i neko iskusan da ga cima napred nazad dok je u brzini obično prvoj Ako se ne vraća na trzaj i pritom se čuje zvuk popustio je.
Spolja jeste ali unutra nije isto.