mirmag
Član
Jesu,ne trosi gume ni sa jedne strane.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bilo je govora da to hoce radi izvoza u Europu jer im je daleko.
Pa da imaju tu tvornicu pa sad ko zna
Mirmag pade mi na pamet sto je neko davno pisao da se stave neke produzene .... kako da ih nazovem oni liveni komadi gvozdja koji idu od rukavca do spone volana, navodno se stave jer su duzi pa je samim tim laksi na volanu, ali se malo ajnslag gubi. Mada se ferdza i ne okrece na volanu, nego kocnicama.
Ti aksijalni lezajevi imaju jako kratak vek trajanja,obicno se izlupaju,ispresuju od naskakivanja prednjeg dela traktora,ali pri prosloj zameni kucista volana prosle godine su zamenjeni zajedno sa rukavcima i nisam dobio ni zere laksi volan.
Bobo,da nemam primera sa normalnim radom volana na 533 ne bi ovo pisao,ali to sto se desava kod mene je nenormalno.Da bi u mestu zaokrenuo tockove ustajem sa sedista.Redovno se podmazuju rukavci,aksijalnih lezajeva sam se sit namenjao za zadnjih 10 godina,a posto vise vremena provodim u IMT-u nego u Deutz-u neobhodno mi je da resim taj problem.
Kada se zadnji kraj optereti,volan se sa lakocom okrece,nigde ne zapinje,cim se rastereti postaje nocna mora.
Sve ti je uzalud , ti ne mozes i da hoces rjesiti taj problem. Problem je sto lezajevi nisu u osi ...Sto bi rekli "seljacki" sve je aus vinkl" i treba da se vrati nazad u vinkl.