Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije uopsteno, ovaj RTD je sranje, dok ono sto ide u Tafe traktore je solidno. Naravno Tafe ne pravi sve sam, imaju razne firme kooperante za razne dijelove. Isto kao sto je IMT imao Prvu Petoletku, Iskru, IMR, Soko.....Inace tih Indijskih dijelova, bar ovdje, ima od toliko proizvodjaca da im se vise ni broj ne zna. Zadnja fora je da ovdje jedna trgovina nabavlja, boga pitaj odakle, nekakav sljam od dijelova, na pakovanje stavlja svoje ime, a sve zajedno je navodno iz Indije. Opsti haos.jel to općenito vrijedi i za druge dijelove da su Turski bolji od Indijskih?
jer stvarno ne znam u moru svega šta uzeti a da se ne zafrknem
ja bi bija najsritniji kad bi bilo samo IMT-ov kao nekad
gledajući po slikama RTD se čini "najsličniji" IMTovim,a ne volim da moram razne prepravke i pripasavanja
nisam do sad ni uzima nešto bitno osim hidraulike i tu je bilo raznih kombinacija i na kraju sam kupio u Beogradu od nekog tipa navodno IMT original,a imao sam za iste dijelove i više nego duplo nižu ponudu za dijelove
nije mi žao dati i više samo da znam da je ok,a ne da opet raskopavam za koju godinu ili da dobijem srpsku cijenu a indijski kvalitet ako razumijete
55000 dinara, delovi i masinska obrada. Uradjena je i pumpa i dizne, stari je ostao samo razvodni lanac, svu montazu i demontazu sam odradio u svojoj reziji.Koliko je kostalo zadovoljstvo posto i mene to ceka sa 542?
Trebalo bi da je od 539 . Takvu ja imam . Na nju ide ona donja poteznica ili ruda gde se kači beračMozeli mi neko reci od kog je imt ova ploca neki cudan raspored rupa.
https://www.kupujemprodajem.com/Imt-ploca-za-vucnik-58408855-oglas.htm?filter_id=