Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala za infoJohn
u radioničkom priručniku za Imt 540 piše 15.2-16.5 Nm
mene zanima di si na kraju uzeja konusno tanjurasti i kojeg proizvpđača,cijena?
Da mi je vidit toga ko bi mu dao 12000
Pitanje u kakvom je stanju i za te novce ja bi mu dao najvise 10 ako je dobar.dao bi ja ali nemam
Na 539 stezem na 10 Nm i nema greske.Na koju jačinu stegnuti šrafove na tanjirastom zupčaniku?
Na 539 stezem na 10 Nm i nema greske.
Hvala za info
Slučajno čuo od zeta da jedan njegov drugar ima na tavanu rezervni mu ostao kada je prodao svoj traktor i tako mu to stajalo desetak godina. Platio 10 000 i nisam ni pitao ko je proizvodjač a bilo u onom masnom papiru ništa nije pisalo na njemu.
140 milimetara je kod mene,isti tip kabine je u pitanjuAko neko ima zivaca da mi premeri visinu ovih nosaca od trube to srafa koji stoji vodoravno i drzi kabinu na novom tipu IMT kabine.Jos po mogucnosti da je kabina kao na mom traktoru,bio bih mu zahvalan.
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Kod mene je fabricki nosac tako da je sigurno dobra visina,ako ti trebaju neke druge mere reciKod mene lepo lezi dole na patosu.Doduse patos je ostao od starog tipa ali mi je kabina jednostavno nagnuta pozadi.
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
jel to općenito vrijedi i za druge dijelove da su Turski bolji od Indijskih?RTD ti je losija opcija od Tafeovog, uzmi Turski, nece tu biti greske, kada moze tjerat 558 moze vala i fergu.