frenky
Član
Ne bi ti sad znao reci, to je original tandem pumpa za Rakovicu65.Kojeg kapaciteta su tvoje pumpe?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne bi ti sad znao reci, to je original tandem pumpa za Rakovicu65.Kojeg kapaciteta su tvoje pumpe?
I ja sam sad tek video kad sam otvorio masku. Zacudilo me kad pre je navukao ovoliko krsa. Ne, nikad ne prelazi 50°c@deks очисти тај забетонирани хладњак на трактору....не диже температуру?
Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга
ukucaj u pretraživac silen blokove imaš puno izbora i kombinacija šta se može ubaciti i od cega cak i polovniNa IMT 577 godiste 1990 noviji model kabine namestio sam gumu izmedju haube i kabine i sad mi prenosi vibraciju na 1200-1400 obrtaja sa haube na kabinu. Interesuje me stezanje haube, da li kad se steze hauba imaju neke gume-plastike koje se postavljaju kao podloske jer saraf da bi stegao mora da se podbace velike platne inace bi glava sarafa prosla kroz te rupe. Tu bi smanjio prenos vibracije. Ako neko zna molio bih za pomoc kako to izgleda. Predpostavljam da je nesto bilo, medjutim godinama je verovatno propalo i izbaceno. Sad ne duva ali vibrira
Da li 560 moze vuci sjetvospremac od 2,8m??
Ima naprijed dasku, 26 opruga i 2 reda valjaka, koji nisu od zice, nego od flaha????
Da li 560 moze vuci sjetvospremac od 2,8m??
Ima naprijed dasku, 26 opruga i 2 reda valjaka, koji nisu od zice, nego od flaha????
Ja vučem germinator od 2,6 sa 40 opruga i 2 -reda valjaka. Nije mu svejedno kad idem drugom al vuče nekako.
Mislim da će moći da vuče, mada sve zavisi od zemljišta u terena.