petarkrsmanovic
Član
Znaci da bude ali redje.
Послато са HTC Desire 825 уз помоћ Тапатока
Послато са HTC Desire 825 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ivane, a gdje je to tafe 42 poboljsan u odnosu na 539?i da isprave greške na određenim modelima, te da ih malo moderniziraju, a 539 da ostave u izvornom obliku......jer i tafe 42 je poboljšani 539......
Ja sam pricao sa covekom koji je narucio 577 dv u fabrici. Licno je poznavao coveka koji je bio inzinjer i castio ga da proprati pakovanje traktora, jer je traktor dobio svoj broj (ne znam kako to vec ide) po narudzbi.To ako je jedan škart ne znači da nijedan ne valja, i IMT je pravio sve i svašta ...
Osim mjenjaca ne vidim nikakvo unapredjenje, mislim konstrukcijsko, a ne tipa ''vece gume''. Pa i na 539 mozes staviti kakve hoces, i isporucivali su se i sa 11.2 i 12.4, onda moze se reci da fergo ide i sa hidro volanom i bez, sto ne vazi za tafea 42. Jaci motor ide vec u drugu klasu traktora, recimo sa 542, unapredjenje bi bilo da ima recimo klimu, ravni patos, mjenjac sa strane sinhronizovan, reverzer i slicno. Ovako nista on nije unapredjen u odnosu na 539.Kada sam prodao dva imt 533, dvojba je bila izmedu tafe42 i 539.....539 sam uzeo zbog dostupnosti djelova i nekakve sigurnosti da je provjeren traktor sto se tice kvalitete, jer za tafe nitko nije mogao reci koliko sati moze motor izdrzati, itd itd
Kod tafe ima 4 brzine, brzi traktor, sire zadnje goodyear gume sa velikim ripnama......e sada tu se spominje neki cudni motor simpson, moze biti bolji od m33 motora, al je tesko za reci.....i kako sam vec rekao, uzeo odlican 539 koji je kod mene za godinu dana natukao 560 sati, samo sipaj i vozi.....
Kod imta ako ga netko i kupi, trebat ce prilagoditi motore euro normama, pogotovo ako udete u EU, firma moze opet kljuc u bravu
Zanimljiv mi je 549 sa deutz motorom i zracnim hladenjem, vjerujem da je bolji od klasicnog dm33 motora......bio jedan kod nas u oglasniku i trazio 11000€, sa dv i kabinom
Mozda i jeste propratio sklapanje...Ja sam pricao sa covekom koji je narucio 577 dv u fabrici. Licno je poznavao coveka koji je bio inzinjer i castio ga da proprati pakovanje traktora, jer je traktor dobio svoj broj (ne znam kako to vec ide) po narudzbi.
Kaze napatio se sa njim kao niko, prvo je radio generalnu posle par stotina sati, zatim hidraulicnu pumpu, zatim su pustili hiraulicni cilindri spoljne hidraulike, problem sa menjacem itd itd...
Ne znam tacno godiste traktora, znam samo da je posle 2000-te godine.