MONTOYA
Član
To su satevi sa greškom, neko muno iz teleoptika
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Valjda... Nisam ih još isprobao.Jel radi tačno?
Meni se bas svidja taj traktometar. Kod prijatelja na Fergi nakucao 2500rc i radio je bez greske. A skala od obrtaja ni malo ne skace. Jedino merac za gorivo igra u tanjiranju ako je manje od pola rezervoara.
Ne, taj se ne pipa! Imas u temi cestitke za ponove slike, kupio sam stari tip 577 i taj ide pod noz...Neces valjda onog lepotana koji ti je noviji tip da radis?
Kolega, kako nema pregradeTo nije do sata nego do IMT rezervoara koji nema pregrade u sebi pa kako se ljulja gorivo tako podize i spusta plovak u rezervoaru. Instrument je tocan i pokazuje ono sto mu plovak iz rezervoara salje... Meni je od tog silnog skakanja plovka namotaj u istom potrosen (pokidan) i samo mi radi kontakt rezerve i to je sasvim dovoljno.
Da do rezervoara i plovka. Gorivo se stalno bucka, plovak skakuce i igra skala. Mozda je na vecim traktorima to reseno ali ovako je bilo na 539 sa limarijom kao tvoj 549.To nije do sata nego do IMT rezervoara koji nema pregrade u sebi pa kako se ljulja gorivo tako podize i spusta plovak u rezervoaru. Instrument je tocan i pokazuje ono sto mu plovak iz rezervoara salje... Meni je od tog silnog skakanja plovka namotaj u istom potrosen (pokidan) i samo mi radi kontakt rezerve i to je sasvim dovoljno.
Kolega, kako nema pregrade