MIŠO 272
Član
Landini u pravu je Lopi poluge više drže ravnotežu krsta a sav udar je na bolcn centralnog kućišta.Meni je jednnom puko bolcn na zglobu a nerjetko se dešava da odlomi one uške na kućištu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemas prednje vuce...potjero si brzo....klizavo....ides u rikverc....sve su to uslovi ako tako uvijek tjeras a ne samo pred kamerom da bi lako mogo zavrsit u njivi
Ja imam 539 iz 1991-e godine koji fabricki nosi semering kod radilice od 549...Diferencijal im je isti,a blok motora na 539 nema 3 rupe za stezanje glave,tamo kod bregaste.Mislim da te rupe mogu da se razbuše i da se ureže navoj.Razlika u blokovima od 539 i 549 je i kod zadnjeg semeringa radiljice.
Ja imam 539 iz 1991-e godine koji fabricki nosi semering kod radilice od 549...
Sent from mTalk
Moje 539 je 2005 godiste i fabricki ima semering kod radilice. Ali kad smo mijenjali lezajeve na radilici, kad bi se radio komplet remont mislim da nema kompletan set dihtunga da se kupi, nego se moraju kupiti dva seta jedan od 539, drugi od 549 koliko me sjecanje sluzi..Ja imam 539 iz 1991-e godine koji fabricki nosi semering kod radilice od 549...
Sent from mTalk