IMT

Palio je na pogled bio vruć ili hladan motor.Pumpa rađena jer je opaučio rotor,naravno i dizne.Majstor je uradio za sve novce.

Kolega sa duznim postovanjem,ali skroz suprotno misljenje imam o tom majstoru......

Čitajući ovde i u drugoj temi stičem mišljenje, da je danas u principu sve postalo kako kome zapadne. Nemam razloga da ne verujem u to sto pišete, samo imam drugačije iskustvo sa pomenutim majstorom. Na našim traktorima pumpe koje je on radio, dan danas rade savršeno.

Ima u Noćaju jedan momak,Tanasić servis,kažu da dobro radi pumpe.Ja nisam imao nikakvih iskustava,a bolje i da nemam.

To vam je primjer kako se kidaju oni brezoni sto nose poluge... Vise puta sam to gledao kad ljudi otkinu ciscenjem snijega ili sa krpan vitlom kad traktor krene nazad a nema kocnica pa kad vitlo zapne otkine ih kao da su od drveta

Tesko se kida ali se desava. Mada su veci udari kad krst zakljucamo pa udaramo da nesto izvalimo, odglavimo ili prevucemo. To sumnjaci znaju ja iko.

Krst kad zakljucas najveci udari i na vucu i na udar su u 3 tacki tj na onim usima na kucistu gdje ide prelomni bolcn... Ako radis u sumi to moras znati.. Ja sam 90% rada u sumi a vozio sam i LKT i sigurno je da suma vise slomi traktor nego 100 plugova

Jesi siguran da je sila samo na gore one 3 uske? Zasto krst ne stoji bez poluga, ako vec sila ne utice na njih?

Nazad
Vrh