Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
koja je razlika izmedju serva i hidraulicnog volana? samo u polozaju klipa ili?
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
U slucaju kvara punog hidraulicnog volana,tacnije kad pumpa neradi,traktor ugasen i on se mota bez problema.Servo volan je sistem kao sto imaju auti. Mehanicki povezan volan s tockovima potpomognut hidraulikom da u slucaju kvara hidraulike opet imas mehanicko upravljanje.
Hidraulicni volan nema mehanicke veze izmedju volana i tockova samo crijeva povezuju glavu volana scilindrom za upravljanje.
Prijatelju iz iskustva sa tim menjacem a radio sam ga mnoooogooo puta kad izgubis 4 i 5 brzinu menjac je prsko ko dinja i kad ga otvoris samo ce ti kazati sta tu sve fali,tacnije sta je sve crklo.Jer taj 577 nije los, sada je problem samo u 4 i 5 brzini, hidraulicki volan i prebucna kabina, ostalo je uredu, i zato mi se isplati malo jos uloziti u taj traktor, da sve radi kako treba s obzirom koliko sam dao za njega
U slucaju kvara punog hidraulicnog volana,tacnije kad pumpa neradi,traktor ugasen i on se mota bez problema.
U slucaju kvara punog hidraulicnog volana,tacnije kad pumpa neradi,traktor ugasen i on se mota bez problema.
- - - - - - - - - -
Prijatelju iz iskustva sa tim menjacem a radio sam ga mnoooogooo puta kad izgubis 4 i 5 brzinu menjac je prsko ko dinja i kad ga otvoris samo ce ti kazati sta tu sve fali,tacnije sta je sve crklo.
Ništa se ne zna dok ga ne otvoriš.