Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zbrzio jbg. I vanjske i unutrasnje su nove. Zadnje su 12 platana.Kako unutrasnje 8 platana? Verovatno prednje i zadnje Cultor 8pl. Sad si miran godiama.
I meni je na Rakovici Cultor, a kupio sam i za Torpeda sve 4. Za sada sam zadovoljan. Dalje videcemo.
Ti vjerovatno trelleborg montiras pa se ne jede.Brzo im se pojede srednja šara.
Meni su 14ke 8 ili 10 platana i zakrivljen krampon, dok su 16ke 12 platana i klasican ravan krampon. Ne znam zasto je tako. Nisam primetio da se prednje nesto vise trose po sredini. Evo kod mene su odradile 3 sezone i skoro da se i neprimecuje potrosenost.Zbrzio jbg. I vanjske i unutrasnje su nove. Zadnje su 12 platana.
- - - - - - - - - -
Tom traktoru definitivno bi trebali neki bocni reduktori ali skup zahvat.Ovako ce dobiti gume 14-ke,napred neke malo vece i najverovatnije motor 4 klipa.Ovaj trenutni M33 motor se bas muci sa ovom transmisijom od 560.Trenutno nije to to sto meni odgovara u potpunosti,tacno mu fale vece zadnje gume,traktor je tezak 2 tone a na ovim gumama 12-kama skace kao jarac.Pa onda ubaci i bocne reduktore ....
Da,da toga se i ja plasim,poluosovina i konusnog.Da ima planetarce i reduktore nebi bilo zime.A na 540 su poluosovine itd. kao na 533?
Pitam zato sto je komsija prosle zime ubacio m34 u 533 i ubrzo zatim mu upreo poluosovine. Doduse, covek je vrlo lak na gasu.
Kao sto sam napisao 2 tone na gumama 12.4 28,dok je kod 533-539 daleko bolje izbalansiran taj teret na 1,5 tonu adekvatne gume,menjac,poluosovine,konusni......Čemu potreba na te manje traktore stavljati tolike gume? Imaju neku određenu namenu ili za svakodnevnu upotrebu?
Послато са SM-G386F уз помоћ Тапатока