tuki789
Član
Koliki bi trebao da bude pritisak u prednjim i zadnjim tockovima na 5106?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam imao takav problem, nije reagovalo na macolu,grijanje, na silu od 13 tona na presi i na kraju smo napravili rez brusilicom po ramenu. I pored toga je tesko skinuto uz pomoc macole. Uopste mi nije bilo jasno zasto, nutovi su bili svi ispravni ali je lijepo i spoj korodirao, mada ta ramena obicno spadnu lako uz kuckanje cekicom.Potrebna mi je pomoc. Pokusavam skinuti rame hidraulike sa 539 jer mi je kriva viljuska i nemam dovoljnu visinu podizanja pa bih stavio novo rame. Raskacio sam polugu, skinuo dva srafa sa poklopcem, grejao, udarao cekicem ali toliko je zapeklo da uopste ne krece. Da li je neko mozda ovo vec skidao pa ima ideju kako?
Ja sam imao takav problem, nije reagovalo na macolu,grijanje, na silu od 13 tona na presi i na kraju smo napravili rez brusilicom po ramenu. I pored toga je tesko skinuto uz pomoc macole. Uopste mi nije bilo jasno zasto, nutovi su bili svi ispravni ali je lijepo i spoj korodirao, mada ta ramena obicno spadnu lako uz kuckanje cekicom.
Mislim da sam u temi Rakovica postavljao slike vazdusnog filtera koji je tata "odrzavao". U uljnom kupatili je bilo preko 2cm specenog taloga, u ulju kojekakvih slamki i buba, a mreza je bila puna prljavstine. Ko zna kad je cisceno i prano. Prosle goine sam isto morao da perem filter jer ne ynam kako, ali na 150rc se isprlja totalno.
Evo sta sam zateko u traktoru koji ceka popravku kod lokalnog majstora... mene cudi kako je i palilo kad se napravio sloj zemlje u celom gornjem delu zice jedno 2cm....
Jel' prodaješ ili kupuješ?Ljudi jedno pitanje. Koli vredi 533 bez papira,generalno sredjen prosle godine,blok je puko ali ne curi,motor osvezen u rakovici....cena onako okvirno...