Da nije majstor Rade?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam samo delimično uradio tj. nisam još sve kako sam planiraoIMT tip kabine 88god imam pitanje oko izbijanja zadnjih nosaca kako je njih najlakse skinuti i koliko se kabina moze izdignuti od kucista menjaca da se nagne prema napred ?
Dolazi leto,pa planiram da zadihtujem 560 od dole tapacirunzima iz auta polovnih one "sundjere" sto neki imaju u gepeku debele par cm,na protivpozarnom zidu ili podu...zavisi odakle uspem nabaviti. Hteo bih da oblozim izmedju kabine i menjaca,pa onda patos u kabini opet taj "sundjer" i preko nove gumene patosnice iskrojene po meri,a na limeni zid do motora takodje postaviti izolaciju. Jel radio to neko i ima li efekta ?
Drugar je nasao dole u srbiji po 520e/komad sa papirima 5 motora komplethi, za pravljenje agregata za navodnjavanje, ni na jednom nije radio generalnu 1 od 558 2 od 560 i 2 od 577.. Kupio oko nove godine. Prosao je i vise nego dobro, bar po meni... Anaser i alternator vrede bar po 40-50e/kom polovni po meni... A motora bez papira ima i po 300e kompletnih...kada se krene prema rumi sabcu...bar je bilo pre par meseci....Posto moze da se proda dobar motor od 560, blok nije pucao ?
Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Nije, majstor je iz okoline Šapca.
U Sapcu i tom kraju, broj motora je najmanji problem. Sve se to da lepo registrovati pomocu cekica.Drugar je nasao dole u srbiji po 520e/komad sa papirima 5 motora komplethi, za pravljenje agregata za navodnjavanje, ni na jednom nije radio generalnu 1 od 558 2 od 560 i 2 od 577.. Kupio oko nove godine. Prosao je i vise nego dobro, bar po meni... Anaser i alternator vrede bar po 40-50e/kom polovni po meni... A motora bez papira ima i po 300e kompletnih...kada se krene prema rumi sabcu...bar je bilo pre par meseci....
A sada staviti motor bez papira na traktro je ludost, jer ako nemas saobracajnu od tog motora, ne mozes da upises taj motor kod tebe u postojecu saobracajnu i ne mozes vise da registrujes traktor... Gledaju bukvalno svako slovo i broj na bloku, na tablici u kabini...