- - - - - - - - - -
gle gume su jako loše a sad sam znaš ako je mjenjač hidrulik motor odičan vrijedi maks 3000 eura i dobra kupovina opet ćeš vratit novce
Ovdje su na losem glasu zbog buke koju proizvodi mjenjac/diferencijal, a i neki imaju problema sa hidraulikom i ako ne znaju nekoga da im to popravi nastaje nocna mora, mislim da ima jedan u selu u takvom stanju a koliko se sjecam da ga je platio oko 10000kn ili malo vise.
- - - - - - - - - -
Curkanje i vlaženje na IMT-u je dodatna oprema.Ako prestane da curi i vlaži samo od sebe onda znaš da nema ulja.
Ovdje u selu je neka moda vecinom kod 560 da im otpadne kompletna zadnja poluosovina sve zajedno sa felgom i gumom , kotaca koji je mislim u brazdi, lezaj dobije lufta pa treba da se malo stegne , pa razbije tu maticu pa otpadne kompletan sa poluosovinom , ima vec nekoliko slucaja , onda deo pod misku i kod lokalnog tokara da navari i popravi navoj i napravi maticu ako me sjecanje dobro sluzi .
Tako da ovo sto curi ulje i nije neki problem, zato na mom IMT nije nista zardjalo za razliku od zetora.