milos bota
Član
napiso sam da nema "svaki" samo 533 deluxe ima blokadu,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Napisao si svaki 533 nema blokadu.mozda nisi tako mislio ali si tako napisao.milos bota je napisao(la):napiso sam da nema "svaki" samo 533 deluxe ima blokadu,
ima i običan 533 pramdeda ima sa jednostepenim kvačilom i ima blokadumilos bota je napisao(la):napiso sam da nema "svaki" samo 533 deluxe ima blokadu,
Bećarina pusta je napisao(la):Hidraulični volan na IMT-533. Traktor ima orbitrol i ugrađenu pumpu iznad dinama, a pumpa ima pogon preko remena od duple remenice na dinamu. Cilindar je pričvršćen na prednji trap i povezan je sa oba točka preko kratkih sponica, tako da nema klasičnih spona. Ovo mi se čini kao najjednostavnije rješenje za hidrulični volan na IMT-533-539.
svaka cast becarino,
ne samo najjednostavnije,nego i najbolje do sadsto sam vidjeo
Pa to sve zavisi od vlasnika koliko vodi racuna o svom traktoru.ako nevodis racuna o traktoru nece ti ni raditi.Rale 83 je napisao(la):A na koliko 533 je u funkciji blokada
Bećarina pusta je napisao(la):Hidraulični volan na IMT-533. Traktor ima orbitrol i ugrađenu pumpu iznad dinama, a pumpa ima pogon preko remena od duple remenice na dinamu. Cilindar je pričvršćen na prednji trap i povezan je sa oba točka preko kratkih sponica, tako da nema klasičnih spona. Ovo mi se čini kao najjednostavnije rješenje za hidrulični volan na IMT-533-539.
topalovic je napisao(la):Bećarina pusta
Jel moze jos neka slika bas me zanima kako si sve to stavio jel si moro da pomeras hladnjak i kako ti klip nesmeta na remenicu i kako si stavio obitrol od kucista menjaca jel ti nije smetao
Rale 83 je napisao(la):Imamoga od 75 , voziosam najmanje 20 komada, i nisam naisao na 533 da mu blokada ispravna.
Pricao sam sa starim ljudima i kazu da najvise mogu da izdrze 3 ukljucivanja moj tata mu jednom remontovao blokadu i isto.