MONTOYA
Član
Bobo stavi dva cilindra unakrst povezana i ne treba ti spona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
BOBO poslusaj ,to ti je najbolje resenje,ja imam na 539 hidro ,sa orbitrolom i 1jednim klipom a kućište prenosi silu na drugu sponu,kada se kućište pohaba ubaciću jos jedan klip unakrst,pumpu sam stavuo od omege klinasti kaiš;urezan na sami početak šajbe vodene pumpe,orbitrol od rusa i klip kupljen na najlonu 40 e,MONTOYA je napisao(la):Bobo stavi dva cilindra unakrst povezana i ne treba ti spona
Pa druže koliko misliš da imam godinapidikanac je napisao(la):pa ta je slika starija od Dunava dva dana
Nije hidro pogon,isto je kao i na svim imt traktorima,samo sto ovi traktori imaju hidraulicno kvacilo,u kucistu diferencijala,odnosno iza pumpe hidraulika,on ima dve pomocne pumpe,kako ovde kazu tandem,jedna je za spoljnu hidrauliku a druga za ukljucivanje kardana............MONTOYA je napisao(la):zanima me, na IMT 5106 kardansko vratilo je hidro,koja pumpa daje mu pogon?
kako mu se menja brzina kardana,gde mu stoji pomoćna pumpatesin je napisao(la):Nije hidro pogon,isto je kao i na svim imt traktorima,samo sto ovi traktori imaju hidraulicno kvacilo,u kucistu diferencijala,odnosno iza pumpe hidraulika,on ima dve pomocne pumpe,kako ovde kazu tandem,jedna je za spoljnu hidrauliku a druga za ukljucivanje kardana............MONTOYA je napisao(la):zanima me, na IMT 5106 kardansko vratilo je hidro,koja pumpa daje mu pogon?