CetojevicM
Član
Lijep primerak 77-ice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel zna neko princip rada levog meraca ulja,temperature,diname...ili neko ima semu,zna da pojasni? Konkretno 560 novi tip,ali mislim da je takva i na ostalima tih snaga i te starosti oko 10-30 godina.
Na 539 mi na ac pumpi malo suzi gorivo. Sve sam pozatezao sto je moglo ali i dalje rosi na tim sastavima.
Jel da kada vuces nokat po taze obradjenoj radilici osecaj izgleda isti kao da taj isti nokat vuces i po smirgli npr P-1000?kameni za brusenje postoje slicno po oznaci kao i smirgle,i problem po korisnika je taj sto majstori koriste malo krupnije granulacije jer nece da se hebu pola dan sa jednom radilicom vec za to vreme obrade dve ili cak tri,pa je zato i pozeljno poliranje pogotovu u kucnoj radinosti bas tako sa smirglom i to najmanje za duplo povecava trajnost iste.i dobrog osecaja pod noktom
.
Dede u akciji:
Dede u akciji:
Zamijeni mjesta zupcanicima, taj istroseni stavi na mjesto koje broji hiljade rs, i obrnuto.Da li ima resenja za traktometar da duze traje,danas sam otvorio isti na 577 i vidim da se istrosio jedan plasticni zupcanik,zar nisu mogli osmisliti ta zupcanike od neke tvrdje plastike ili da budu metalne.Sad moram kupovat ceo traktometar samo radi tog j.....g zupcanika.
Kakvog su kvaliteta ovi Indijski,vidim da nisu skupi ali i neverujem da mogu i godinu dana izdrzat?
Da li i od kog MF odgovara traktometar na imt 577,razmisljam da pokusam vani kupit mozda su tamo ipak kvalitetniji?
Treba mi skica kućišta volana od 539.U šureta se nešto zeznulo,volan mu kaže samo obletio.
Njemu je se pojeo pogonski zubčanik ne u samom brojčaniku
Da li ima resenja za traktometar da duze traje,danas sam otvorio isti na 577 i vidim da se istrosio jedan plasticni zupcanik,zar nisu mogli osmisliti ta zupcanike od neke tvrdje plastike ili da budu metalne.Sad moram kupovat ceo traktometar samo radi tog j.....g zupcanika.
Kakvog su kvaliteta ovi Indijski,vidim da nisu skupi ali i neverujem da mogu i godinu dana izdrzat?
Da li i od kog MF odgovara traktometar na imt 577,razmisljam da pokusam vani kupit mozda su tamo ipak kvalitetniji?