Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nerazumem 1m i 1cm .Čugi je napisao(la):Kiki, opet dolazi do izražaja poznavanje materije i opet stoji ona stara o 1m i 1cm
~Kiki~ je napisao(la):Nerazumem 1m i 1cm .Čugi je napisao(la):Kiki, opet dolazi do izražaja poznavanje materije i opet stoji ona stara o 1m i 1cm
Dobra fora!Bobo je napisao(la):Lakse metar u **greška, nego centimetar u glavu
O EJURIMA!ZvonaHR je napisao(la):o čemu 6000-7000
didi je napisao(la):pa za 7000 eura se ima dosta traktora pogledati.Sve zavisi kako se postaviš prema potencijalnim kupcima.Nemoj mnogo navaljivati na to što si uložio jer može imati kontra efekat.Ja sam letos otišao kod čoveka da kupim 560.Veruj mi da ga nisam ni probao niti išta sem spolja zagledao.Po njegovoj priči i po stanju svih njegovih mašina zaključio sam da je stvarno održavan i ono naj bitnije,a to je zašto ga prodaje(kupio dva nova).Kada sam sutra doneo pare i hteo da oteram traktor on me zamoli da ga provozam bar do ćoška ,kako mu komšije ne bi prigovarale da me je zajebo da ga i ne probam.Kraj cele priče je da se nisam nimalo pokajao.
cena od 7ke je stvarno dosta jaka.