IMT hidraulika

И мени то ради
Мислим да није добро центрирано
Ја се сналазим тако да често мјењам гумицу у малој пумпи гдје улази онај прикључак са стране преко којег се напаја разводник
Није лако али за пола сата-сат се заврши

Колико може 577 да дигне на полуге, имам у понуди кратку тањирачу 20 дискова 1350кг па не знам да ли би могао са њом да ради? Значи редовна хидраулика није она спољна.

S obzirom da je kratka tanjirača u pitanju, to je otprilike maks. S tim da imaš napred bar 300kg tegova i dobru hidrauliku.

Ne verujem da može nositi. Je l' nošena standardna X ili V tanjirača ili kratka sa valjkom?
Bez obzira na količinu tegova, velika je to masa za 577.

Pa da je puno, puno je. E sad samo zavisi ko je koliko lood ili prinuđen da kači preteško oruđe za neki traktor...
Znam da sam nosio Donder rasipač (440-450 kg) i nekih 700-750 kg veštaka u njemu ali ne mogu da se setim da li sam imao tegove napred. Krenuo sam da bacam i na uzbrdici sam stao, okrenuo pa u rikverc bacao. Kad sam prošao uzbrdicu, okrenuo se opet i andare, andare, ariba! :)

Poslednja izmena:
Drale da prenesem iskustva iz prošlosti, nisam imao ja 577, već 558, a kumovi su imali 577 DV stari tip. Tanjirače su bile V nošene 560 diskovi, moja 20 diskova, a njihova mislim 24 diska. Moja je po rečima proizvodjača MBV bila teška 700 kg, a njihova neka je i 200 kg teža, a nije, znači max 900 kg. Meni je teže podizao tanjiraču, lako je vukao u njivi i kada se ugreje onda prilično teško podigne, a lako spusti :p. Oni su postavili delove drvenih greda na čizme traktora kada podignu tanjiraču, pa je onda malo spuste da olakšaju hidrauliku a drvo ne dozvoljava da tanjirača ne spadne na zemlju.
Po meni zalogaj mu je preveliki preko 1000 kg.

To je baš teško za 577, jer je valjak verovatno daleko od kačenja.
Mislim da je to pitanje da li može bez propinjanja, u slučaju da može, pitanje je šta će prvo pući na traktoru.

Nazad
Vrh