IMT hidraulika

И мени то ради
Мислим да није добро центрирано
Ја се сналазим тако да често мјењам гумицу у малој пумпи гдје улази онај прикључак са стране преко којег се напаја разводник
Није лако али за пола сата-сат се заврши

Колико може 577 да дигне на полуге, имам у понуди кратку тањирачу 20 дискова 1350кг па не знам да ли би могао са њом да ради? Значи редовна хидраулика није она спољна.

S obzirom da je kratka tanjirača u pitanju, to je otprilike maks. S tim da imaš napred bar 300kg tegova i dobru hidrauliku.

Ne verujem da može nositi. Je l' nošena standardna X ili V tanjirača ili kratka sa valjkom?
Bez obzira na količinu tegova, velika je to masa za 577.

Pa da je puno, puno je. E sad samo zavisi ko je koliko lood ili prinuđen da kači preteško oruđe za neki traktor...
Znam da sam nosio Donder rasipač (440-450 kg) i nekih 700-750 kg veštaka u njemu ali ne mogu da se setim da li sam imao tegove napred. Krenuo sam da bacam i na uzbrdici sam stao, okrenuo pa u rikverc bacao. Kad sam prošao uzbrdicu, okrenuo se opet i andare, andare, ariba! :)

Poslednja izmena:
Drale da prenesem iskustva iz prošlosti, nisam imao ja 577, već 558, a kumovi su imali 577 DV stari tip. Tanjirače su bile V nošene 560 diskovi, moja 20 diskova, a njihova mislim 24 diska. Moja je po rečima proizvodjača MBV bila teška 700 kg, a njihova neka je i 200 kg teža, a nije, znači max 900 kg. Meni je teže podizao tanjiraču, lako je vukao u njivi i kada se ugreje onda prilično teško podigne, a lako spusti :p. Oni su postavili delove drvenih greda na čizme traktora kada podignu tanjiraču, pa je onda malo spuste da olakšaju hidrauliku a drvo ne dozvoljava da tanjirača ne spadne na zemlju.
Po meni zalogaj mu je preveliki preko 1000 kg.

Nazad
Vrh