aca74
Član
Tacno se u terminima ne slažemo.Poluge se dizu i spustaju na kugli tako da ne mozes da je postavis na fast jer je na njoj i fast
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tacno se u terminima ne slažemo.Poluge se dizu i spustaju na kugli tako da ne mozes da je postavis na fast jer je na njoj i fast
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Gledao sam pre izvesnog vremena na YT ugradnju takvog ventila identičnog kao kod mene. I taj majstor je konstatovao da je ta cev (on kaže trska) kao malo pliće stoji odnosno da je za nijansu kraća za taj ventil. No baš ću danas pogledati na meraču nivo ulja.@aca74 ima da se kupi ali proveri prvo ulje i filter.Ako nije menjano nikad garant je unutra blato.
Ne znam za termine ali rucica kojom dizes poluge ima poziciju fast i slow, tako da ne mozes da drzis rucicu postavljenu na fast a da dizes polugeTacno se u terminima ne slažemo.
U pravu si.Ne znam za termine ali rucica kojom dizes poluge ima poziciju fast i slow, tako da ne mozes da drzis rucicu postavljenu na fast a da dizes poluge