Ovo nije tacno!MONTOYA je napisao(la):Sa MERCEDES motorom nemaš fabričke samo kućna radinost
Ima fabricke sa Mercedesovim motorom!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo nije tacno!MONTOYA je napisao(la):Sa MERCEDES motorom nemaš fabričke samo kućna radinost
lemind dvobrazni . neznam koliko cola! slika cu ga pa cu da okacim slike! A sve je unisten pluzna daska se olabavila ne moze da se ztegne , pojela se pluzna daska! ma fali mu sto magarca!North ARMY je napisao(la):a zato se tesko vuce
btw koji je plug,koliko cola??
pričaj mi nešto o e&m komercu ja sam gledao silažni kombajn kod njih i rastali smo se za 1000din a cene su im extradidi je napisao(la):Ima Rakovice sa fabrički ugrađenim mercedesovim motorima.
Kish jel si nekad kupio nešto iz EM komerca koje si meni preporučio u prethodnom postu
Pa sigurno bi me jeftinije izašlo da uvezem nešto od 120ks nego ona rajka koju oni prodaju.Oni su dosta masni sa cenama.U par navrata sam hteo od njih nešto da kupim i to je bilo strašno u odnosu na druge iz te branša.
ima ali su novije i imaju 130ksmityoo je napisao(la):Ovo nije tacno!MONTOYA je napisao(la):Sa MERCEDES motorom nemaš fabričke samo kućna radinost
Ima fabricke sa Mercedesovim motorom!
ma jok,didi je napisao(la):Ima Rakovice sa fabrički ugrađenim mercedesovim motorima.
Kish jel si nekad kupio nešto iz EM komerca koje si meni preporučio u prethodnom postu
Pa sigurno bi me jeftinije izašlo da uvezem nešto od 120ks nego ona rajka koju oni prodaju.Oni su dosta masni sa cenama.U par navrata sam hteo od njih nešto da kupim i to je bilo strašno u odnosu na druge iz te branša.
pravi "plavi zmaj"Dragan18 je napisao(la):jesam ti ja mozda solio pamet?
a evo je i moja bivsa rajka
milan_spay je napisao(la):pravi "plavi zmaj"Dragan18 je napisao(la):jesam ti ja mozda solio pamet?
a evo je i moja bivsa rajka
To su samo decije bolesti koje svi mi prelezimo... A posle gaaaassss..leka je napisao(la):ja sam kupio novu rakovicu 76 - 2003 g i imao sam u pocetku problema ali sada sam prezadovoljan