I ja sam na to mislio...Lala iz Banata je napisao(la):To je kabina od Dajca DX ili Torpeda RX. Svaka cast!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja sam na to mislio...Lala iz Banata je napisao(la):To je kabina od Dajca DX ili Torpeda RX. Svaka cast!
kabina jeste od torpeda RX..naravno da je dobro odradjena..North ARMY je napisao(la):kabina je od nekog torpeda ako se ne varam,mityoo slabo pratis na casu
dobijao sam 16000 eura,ali nije na prodaju dok ne zavrsim sledecu..Trnavac je napisao(la):Svaka cast majstorski odradjeno , nema sta!!!
Koja bi joj bila cena
Bobo je napisao(la):
didi je napisao(la):Ako misliš na ovu ,svaka ti čast zemljak.Ovako nešto sređeno se retko sreće.Pošto sam je lično video mogu samo da ti kažem da ste ti i tvoji kod kuće prave majstorčine.
Koliko bi bila neka orjentaciona cena ovako sređene Rajke?
evo ti vec jedna,gotovo u komsiluku,ako ti bude trebala.didi je napisao(la):Ukoliko na sledećoj licitaciji državne zemlje uspem da se dokopam malo više površine zasigurno će ovakva rakovica biti prvi traktor koji ću tražiti da kupim.Prednost će imati one sa mercedesovim motorima ali ni dobar perkins neće loše doći.To je jedini traktor za koji moj ćale ,koji je inače bio mehanizator u jednoj velikoj poljoprivrednoj firmi 38 godina,kaže da bi ga kupio polovnog.Pošto sam ga i ja vozio u firmi par godina definitivno mislim da je od traktora iz stare fele u klasi od 100-135 ks ovo neprevaziđen traktor.Pa razmislite samo zašto je strani+domaći lobi odradio da se zabrani u srbiji proizvodnja ovog traktora?