Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kako nesto lose, moze da bude normalno?Dragan18 je napisao(la):koliko para? lep je
ne slazem se sa konstatacijom da kinez ima bolji traktor za te pare
_________________________________________________Post je spojen: [time]1243687378[/time]_________________________________________________
to za rezervoar je normalno pojava na rakovici
didi je napisao(la):Evo primera zašto ljudi kupuju stare rakovice 120?Ovo sam slikao danas kada je grupa nakupaca došla da odveze izlicitirane rakovice.
Sama konstrukcija ,menjač(CTF) i motor(mercedes) su original sa Rakovice.Ostalo je sređivano i doterivano.Hauba je komplet ručni rad.
unutrašnjost nisam slikao ali mi verujte da nije bolje sređena ni u Jankovom novom kejsu.
Primetio sam par rešenja koja nisu sa Rakovice. Tipa kompresora ali je direktan prenos ,a ne kao kod rakovice preko kaiša mnogo bolje rešenje.
Dragan18 je napisao(la):ja sam moju rakovicu 2005 proizvodnja a 2006 u januaru kupljena a 2008 prodata za 8400 Evra