Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
polovnu planiram da uzmem...pa za oranje mi treba najvise,e sad dal to nije mnogo velika 11.2.20 prednja guma zbog prednje vuce u pitanju je centralna...Uzimas li novu ili polovnu. Sa manjim gumama je bolja za setvu, spartanje i slicne stvari ali za predsetvenu pripremu i oranje je bolja sira.
PA mislim da nije carraro vuca,zato sto je ova 2001god,pa ja znam da su dobre za sve pa i za drva,ja licno imam dve 65.jednu 60 i jednu 76 bes prednje,tako da sam zadovoljan sa 76,pa sam zato odlucio da uzmem sa dv,,,samo su me malo bunile te velike gume na njoj....neko kaze nemoze prednja da izdrzi te velike gume,kao i zadnja poluosovina zbog 16ce..Nisu velike,idealne su i prednje i zadnje za sve teze poslove,mnogo sposobniji je traktor s tim gumama,ako je prednja vuca centralna,onda je Carraro u pitanju i s njom nemas brige,uostalom ako se ne varam i na imt-577 je ista ta prednja vuca a on standardno nosi prednje 11-ice.Ima kod mene u okolini 2 Rajke rade non-stop po sumi i s prednjom nikad problema a rade im svasta.
Jel si siguran Aco???Jeste fabricki izlazila izlazila sa 14.9.28 i 7.50.20 i taj odnos je u redu jer prednji tockovi i trebaju neznatno brze da se vrte od zadnjih to je tako i na svim drugim traktorma sa prednjom.Mislim da se nikako nebi uklopile zadnje 16.9.30 i prednje 7.50.20 Pazi 16.9.30 im veci obim od 16.9.28.
Вероватно и скупљи...Gornja slika Kararo, a donja je Mostarska, nekada je moglo da se bira koju hoces, sa kararo je mnogo okretniji.