Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidi u Juselu. Imaju radnju u Bijeljini. Izguglaj broj i nazovi. Verovatno da imaju sve sto ti treba.ja sam sam seb mijenjo taj zupcanik i izgleda da je oslabila opruga na biracu a ja je ovamo u Bosni tesko mogu naci. Jedino sto sam uradio je da sam mali zupcanik preokrenuo da jos bolje uzubljuje prvu brzinu a i on je bio zrel za zamjenu al ajd neki drugi put. Uglavnom moram oprugu promjenit na biracu ili eventualno podbacit neku podlosku pod nju pa cu vidjet.
Desnom rukom pritisneš kuglu odozgo sa ravnim probojcem-izbijačem otprilike fi 5mm,a sa levom guraš birač. Kada ti birač nasloni na probojac,levom rukom nastaviš gurati birač a desnom izvučeš probojac i birač bi trebao uskočiti. A ako imaš pomoćnika neka pomoćnik gura birač a ti probojac.Ima li neka posebna tehnika kad se ubacuju ovi federi s kuglicama? ja sam do sad sa sarafcigerom al mi je 3 puta ispadala u mjenjac