IMR - Rakovica

hvala kolega sinisa1979, inace volim se dobro informirati i shvatit princip rada stroja prije nego krenem sa nekim zahvatom. Najviše me muči prpuštanje ulja iz hidraulike i njezin nepravilan rad.

Gde kupiti malo liveno aluminiumsko kuciste palice kipovanja za rakovicu 65?znaci onaj liveni deo gde dole upadne palica(ona dugacka) na slici je ispred one slavinice na razvodniku,a iza pedale blokade...ili ako neko ima polovno,dogovoricemo se.
htblzb.jpg

Poslednja izmena:
Shank,ako ti hidraulika "cupka" to nemoj ni da probaš sam da praviš. Ostatak stroja..... Ma to baš ako i zapne negde potraži pomoć ovde u temi i biće 99% rešeno. Nije rakovica svemirski brod.
Srdjane imam dobru i lošu vest.... Lutajući netom naišao sam na neku firmu koja to proizvodi ali da me ubiješ ne mogu da se setim kako se zove firma.... A nadam se da sam sačuvao adresu u bookmarks-u. Kad pronadjem kačim link. Ako ništa drugo možeš i sam da napraviš taj deo od metala. Meni se desilo kad sam silazio sa traktora zapeo sam za palicu i pukne mi taj alu deo....

@Kosjerac,
zadovoljstvo je kostalo celih 230e kod majstora, a broj 064/632-50-63.

Probao sam silokombajn MEX III drobi qqruz pravi plevu ali ne moze 2 spora vec 1 spora, gubi snagu jer je qqruz za pricu bio.
Videcu sa frezom sta ce da radi... javljam

Gde si pronašao? Možda bi i ja uzeo jedno za rezervu.
Pokušao sam da nadjem adresu ali bezuspešno..... Mora da sam negde video na Kupujem Prodajem a nisam skinuo link....

Ljudi ovo je stvarno sramota, serviseri iz IMR-a jos nisu dosli da pogledaju traktor a zvali smo ih pre 10-tak dana. U petak rekli danas ce doci, danas rekli u cetvrtak. Sramota!!

Imam rakovicu 60 i nedostaje mi čep na regulatoru pritiska ( na mestu na kojem se priključi crevo za pumpanje gume).
da li je to običan čep ( zatvorena matica) ili on ima ( kako sam čuo ) u sebi neku kao iglicu - koja ,kad se čep uvrne ,gurne i otvori unutra ventil da bi vazduh išao dalje u instalaciju. Ovako nemože da postigne nikakav pritisak bez njega,.
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

Nazad
Vrh