Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
obloge kocnica cvile.Na ovoj rakovici sto sam je skoro terao, kad jedan zadnji tocak stoji a drugi se vrti, cuje se neko cangrljanje, ocemu se radi? pitam iz radoznalosti, nije moj traktor....
Na ovoj rakovici sto sam je skoro terao, kad jedan zadnji tocak stoji a drugi se vrti, cuje se neko cangrljanje, ocemu se radi? pitam iz radoznalosti, nije moj traktor....
Ako su doboši krivi kako je moguće da baš na oba točka papuče reaguju isto? Odnosno kako je moguće da baš oba točka pri kočenju jednako i u isto vreme dižu i spustaju papuče? Kapiš? Aj da različito cimaju,ali isto..... Ili sam pogrešno shvatio post....neverujem da je do toga ali moguce je,na primer kada idem polako i nagazim lagano kocnice,obadve papuce idu gore dole,stegnu pa popuste imam osecaj da su dobosi jajsti kao da je nesto krivo
ne podizu se jednako papuce ali na obadve trese.na jednu vise na jednu manje.Ako su doboši krivi kako je moguće da baš na oba točka papuče reaguju isto? Odnosno kako je moguće da baš oba točka pri kočenju jednako i u isto vreme dižu i spustaju papuče? Kapiš? Aj da različito cimaju,ali isto..... Ili sam pogrešno shvatio post....
Kremator mišljenja sam kao i Borko. Čangrljanje stvara dif. Dok cvilenje stvaraju obloge kako Srdjan kaže ali kad kočiš ili kad su pogrešno podešene.
to cu i da uradim ovih dana,nervira me vise ovo.kupio sam traktor pre 3godine sa takvim kocnicama i dalje koce dobro,mogu da stanem sa bilo kojim teretom svuda ali kada idem brzo sa teretom bas dosta secka i zadire dok kocim,rasturao sam pre dve godine zbog semeringa ali nisam proveravao dobose nisam imao vremena ali sada hocu a i moram proveriti trkace i tanjirasti jer nisam nista otvarao,treba ponekad prekontrolisati te stvari.Najbolje ti je rešenje da poskidaš doboša i da ih staviš zajedno sa poluosovinama na strug između šiljaka i onda ćeš videti koliko baca, ako može da se obradi neka strugar poravnja ako ne onda novi, i stvar rešena jer nije se sa kočnicama igrati.
E to je već druga stvar. Onda će pre biti doboši.ne podizu se jednako papuce ali na obadve trese.na jednu vise na jednu manje.
Pomogla bi uljana pumpa ili nove karike ako ne generalka...I ja bih trebalo ovih dana da sredim kocnice na mojoj rakuli...Nego muci me nesto drugo,a to je sto joj onoliko pada pritisak ulja kad se zagreje? Da li bi tu bilo resenje ugraditi interkuler za hladjenje ulja ili to ne bi nista pomoglo?
I ja bih trebalo ovih dana da sredim kocnice na mojoj rakuli...Nego muci me nesto drugo,a to je sto joj onoliko pada pritisak ulja kad se zagreje? Da li bi tu bilo resenje ugraditi interkuler za hladjenje ulja ili to ne bi nista pomoglo?