topalovic
Moderator
bravo za rajke posto sam i ja korisnik iste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Napor je zato sto nosis manji plug.Sa IMT 757 nema napora,na spanerima.A njen hidraulik nije ni blizu kao IMT.I ja orem sa njom.Laka je,menjac krut,sreca sad u servo volan.Ja neznam ovi vlasnici onih starih 60tki,sto su toliko zaljubljeni....istina,onda je bio veci kvalitet.Ja sam na 550 sati vec menjao spojnicku osovinu....kombajner je napisao(la):i rakovica 60 i 65 su dobri oraci onako solidni ali upravo to nisu dobro konstruisani i plug nekakko uvek zapinje nikako neide kao da pliva i uvek je napor u poteznicama pa zato nama u sezoni recimo zimskog oranja puknu sigurno sarafovi spanera poteznica po 2 3 putDragan18 je napisao(la):76 je solidan orac sa imt 757 2 brazde, samo... neki kazu da nije najblje konstruisan neki kazu obrnuto... e sad...kome je verovati ...razlicita su iskustva
Jel si ti oro sa nekim IMT traktorom...?Hidraulik u dlaku!!!!!SasaK je napisao(la):Ljudi ja imam rakovicu 65 84 godiste,orem zimsko 25-30,potrosnja do 16 po jutru,plug 757,1 brzinom,ko je nije vozio neka cuti...transport je cepam 30,jos malo pa ko rus
Pa kao i IMR treba mu tocak na plugu.Sve zavisi od tipa zemlje.O tome bi mogli do ujutru... E,Rale 83 kako to mislis.."Asuzenjem traktora.."A za volan,pa dobro na to sam i mislio.saleso je napisao(la):a jel si ti nekad orao sa rusom netrba mu fina hidraulika on ide kao blasav
ajmo hvalimo svoje KONJEEE hahamityoo je napisao(la):Ma kakav točak na plugu ursusu to netreba, a ko je orao sa ursusom9xx taj neverujem da će hvaliti rakovicine oračke osobine!
Kod mene to stoji prebaceno na levo i ne primecujem ja neku pomoc.A cuo sam da to nije kod svakog isto nastelovano,a ja ne smem da diram.Sa tockom mi je puno lakse da orem.Bez tocka,u jednom prohodu moram nekoliko puta sa velikom rucicom da vracam plug,jer tone.saleso je napisao(la):ja imam i rakovicu i t-40 oba oru sa istim plugom rakovica mozda ide za nijansu bolje samo zato sto je novija i blokada dobro drzi i zesci je motor ipak je ona nova a i na t-40 me zeza blokada to ja u principu tu samo sto t-40 trosi kao upaljac
Post je spojen: [time]1263241512[/time]_________________________________________________
a nije taj "dilcik" za to ne moze to da se meri sa imt hidraulikom ali moram da priznam da mu to jako pomaze ustvari ako je dobro mamesteno radi kao neki hidropojacivac kad se zariva on ga uvek malo odize
I kod nas ona vazi za manjeg potrosaca.Oko 12l/jutru.Naravno,u ritu vise.kombajner je napisao(la):Ko kaze da rakovica trosi vise od 22 23 litra po hektaru u oranju TAJ LAZE... pa se vi ljutite koliko hocete i to je maximum potrosnja jer moja ima preko 4000rc i nista zamenjeno ili se pokvarilo ne trosi vise od 20l po hektaru u oranju!! te price o 25 30 samo dokazuje da neznate onda o rakovici i da je nemate!!!
sta treba da se uslika??kiraj je napisao(la):Neko je obecao da ce postaviti slike hidraulike od rakovice.Postavite nekoliko slika od pozadi da vidimo kako to izgleda.