Rale 83
Prijatelj Foruma
Ok 558 jako dobar traktor , leva strana-poteznica se nesteluje, potrosnja menjac skoro isti kao na r60 bocni reduktore mislim da ima tezina ita razlika ostaje samo hidraulika potrosnja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Rale 83 je napisao(la):Pazljivosam procitao sve postove, imaosam rakovicu r60 (nazalost u nedostatku prodo)
niko nespominje koliko traje lamele kod r60-r65 , nistese setili da uporedite rad na uzbrdici stoje na strani rakovice. Dabi orali sa rakovicom treba puno vestine (poteznice moraju bitimax produzena dabi vucna sila padala na tockove) ajslang-radijus okretanja neverovatan, snaga na prikljucnom vratilu 34kw (pici frezu 2.5) 540obrtaja postize na 1800 obrtaja motora za r60 kipovanje katastrofa( hidraulicno ulje kapacitet 7l) potrosnja je rentabilna. Setvospremacem 2.9m 2 transportnom brzinom mozda 3-4 cm u pesku. Moje misljenje mnogobolj od 560 akose zna iskoristiti (50% jetraktor a 50% vozac i orudje). Umalo da zaboravim davno nisam video 560 da solidno koci
u pravu si leko,ja je vozim 4god.al'ipak mislim da je skupa naspram njenih kvaliteta u odnosu na druge traktore.npr.MTZ 82 itd.leka je napisao(la):Naravno cenim i postujem svacije misljenje ja imam samo reci hvala za rakovicu,a rakovicu ko nije imao bar 5-6 godina ne treba da komentarise negativno,nego treba malo bolje da se raspita.Svi mi bi voleli da imamo JOHN DEER ali kakvo je stanje kod nas u poljoprivredi jedino nekog polovnog od 20 god kome je dusa isterana ali ipak to je samo moje misljenje
pa vranjevcan!Farmer Bob je napisao(la):Au,gagi ko je taj paor,bog te mazo
a sta si tiKishRobert je napisao(la):pa vranjevcan!Farmer Bob je napisao(la):Au,gagi ko je taj paor,bog te mazo